magyar

Különleges ajánlatok

Vannak pillanatok, melyek mindenki számára különösen fontosak.
Szeretnénk ezeket még emlékezetesebbé tenni, legyen szó akár esküvőről, évfordulóról, születésnapról, összejövetelekről vagy találkozókról.
Ezért állítottuk össze különleges ajálatainkat, melyekből ízelítőül álljon itt néhány:

 

Íjászbemutató, solymászat
Íjászbemutatónk során az íj születésétől a modern kori íjászatig kalauzoljuk Önöket. Ennek során találkozhatnak az angol hadsereg láncinges íjászával, a villámgyors és mozgékony ősmagyar íjásszal, napjaink olimpiai íjászával, valamint a százméternyi távolságra is hajszálpontosan célzó csigásíjas vadásszal is. Mialatt íjászaink álló és mozgó célpontra lőnek, íjászmesterünk mesél Önöknek a magyarok nyilairól, az ősmagyar íj fantasztikus technikai újításairól, arról, hogy miért fontos az íjászat a hagyományőrzés szempontjából, és arról is, miért etikus az íjászat, mint vadászati mód. A program zárásaként Vendégeink - íjászaink segítségével - kipróbálhatják a fegyvereket. A bemutatóhoz előzetes egyeztetés alapján angol és német nyelvű kommentár is kérhető. A program hossza legalább fél, legfeljebb másfél óra (igény szerint alakítható).A bemutatóhoz autentikus vásárt is tudunk biztosítani, ahol tarsolyokat, veretes öveket, nemezsüvegeket, korhű motívumokkal díszített dísztárgyakat kínálunk megvételre. A solymászattal, mint szintén hagyományos vadászati móddal, valamint több ragadozómadár-fajjal is megismerkedhetnek a rendezvény során. (A két program természetesen külön is megrendelhető.)

 

Jurtaállítás, sátrazás helyett "jurtázás"
Ha szeretné kipróbálni őseink szálláshelyét, a jurtát - melyet mind kényelmében, mind hangulatában sokkal inkább hasonlíthatunk házhoz, mint sátorhoz -, mindenképpen látogasson el hozzánk. Nemcsak a korhű szállást biztosítjuk, hanem bevezetjük a jurtaállítás rejtelmeibe is. Így olyan "házban" hajthatja álomra a fejét, melynek felépítésében Ön is részt vett. A jurtaállítás, íjászbemutató, solymászat és vásár bográcsozással, grillezéssel, íjászoktatással akár egész hétvégés rendezvénnyé szervezhető. Szívesen megtervezzük az Önnek legtesthezállóbb programot.

 

Városnézés, kirándulások idegenvezetővel (nemcsak szállóvendégeink részére)

Amennyiben külföldi barátainak, ismerőseinek panziónkban foglal szállást, és szeretné nekik megmutatni Budapest, Gödöllő vagy más magyarországi vidékek szépségét, gyakorlott idegenvezetőnk készséggel áll rendelkezésükre. Így nem kell a kirándulás megszervezésével bajlódnia, hiszen a városnéző busz a panziónál veszi fel a vendégeket, és oda is hozza vissza őket. Mivel ezeket a programjainkat kisebb csoportok részére szervezzük, vendégeinknek több lehetősége nyílik a kérdezésre, sőt, a kirándulást útközben is alakíthatják, érdeklődési körüknek megfelelően. Idegenvezetőnk angolul, németül, olaszul és - természetesen - magyarul beszél.

 

Repülőtéri illetve vasúti transzfer szintén megoldható.

2101 Gödöllő, Szentjakab, Pf. 164 • Szállásfoglalás: +36 (20) 225-6846 • Email: info@jakabpanzio.hu
• Íjászbemutató, solymászat, jurtaállítás, szállásfoglalás: +36 (20) 488-0582 • Városnézés, idegenvezetés: +36 (70) 615-5761